Bleskovky

   !!    ZPROVOZNĚN NOVÝ E-SHOP    !!   Naleznete ho zde >> .

Profil firmy PDF Tisk Email

Charakteristika společnosti

Prodejna HBDP COMP. je jedna z významných firem působící v oboru moderních informačních technologií na Vysočině. Specializuje se na služby a prodej z oblastí hardware, software, počítačových komponent, periferií a materiálů, počítačových sítí, komunikací, přenosu dat a internetu.

Firma DP COMP. zabezpečuje komplexní nabídku, zahrnující produkty ze všech hlavních trhů počítačového průmyslu: operační systémy, LAN a PC systémy, komunikace, síťový software a komponenty, uživatelský software včetně firemních systémů atd.

Firma DP COMP. se orientuje na dlouhodobý a komplexní partnerský vztah s koncovým uživatelem, který je založený na FULL SERVIS službách. Mezi tyto služby patří poradenství a konzultace v oblasti VT, služby HOT LINE, projekty a dodávky systémů a techniky, následná správa, servis, profylaktické služby, správcovství sítí, atd.

Obchodně technické vztahy společnosti

Mezi základní prvky filosofie firmy patří schopnost poskytovat zákazníkovi spolehlivé zázemí v oboru počítačových technologií v celé šíři této problematiky. Tato schopnost je podepřena osvědčenými dodavatelskými vztahy, které firma DP COMP. vybudovala.

V databázi firmy DP COMP. se nachází více jak 400 aktivních odběratelů a spokojených zákazníků ze segmentu malých a středních firem.

Firma DP COMP. je autorizovaným servisním střediskem PC TRILINE a autorizovaným prodejcem počítačů PC TRILINE na Vysočině.

Firma dále využívá technické zázemí jednoho z předních českých výrobců počítačů - firmy ATCOMP i jeho přímých kontaktů se světovými firmami - IBM, HP, CISCO, MICROSOFT (oficiální OEM partner), WesternDigital, INTEL, AMD, SAMSUNG, EPSON, APC.
K dispozici je servisní středisko tiskáren a monitorů.

Díky těsnému vztahu s výrobcem PC a distibutorem značkových serverů může DP COMP. zaručit svému zákazníkovi bezkonkurenční technické, servisní a informační zázemí, umocněné vlastními vyškolenými zkušenými odborníky.

Firma DP COMP. je autorizovaným prodejcem a servisním střediskem PC TRILINE s certifikací ISO 9001.
Firma DP COMP. je nositelem titulu Microsoft Program Partner.
Firma DP COMP. je certifikovaným partnerem programu INDOŠ do škol.

Technické a materiální vybavení

Firma DP COMP. disponuje rozsáhlým technickým a materiálním vybavením k zajištění zakázek i servisních služeb. Firma je dobře vybavena náhradními díly a skladovými zásobami. Tím je zajištěna bezproblémová reakce na případný servisní zásah.
Díky velice těsnému vztahu s firmou AT COMP., výrobcem PC TRILINE a dodavatelem serverových technologií, může DPCOMP. zaručit svému zákazníkovi bezkonkurenční technické, servisní a informační zázemí, umocněné vlastními vyškolenými zkušenými odborníky.
Firma disponuje velice kvalitní databankou testovacích a servisních SW nástrojů, které jsou nezbytné pro úspěšné řešení servisních zásahů.

Personální zajištění

Firma DP COMP. disponuje týmem vyškolených odborníků z oblasti hardware, software, netware, internetu a síťových operačních systémů.

 

Celkový počet pracovníků 
8
Počet techniků pro servis HW,SW LAN celkem

Počet specialistů pro servis LAN – PC sítí, WIFI
3


Servisní technici firmy jsou vybaveni potřebnými náhradními díly, testovacími programy, mají k dispozici firemní auta, která jim zaručují vysokou mobilitu, a mobilními telefony, takže jsou schopni reagovat na problémy zákazníka v každém okamžiku.

 

Katalog Triline

Prodáváme PC Triline

viz

Živě.cz

Nejnovější novinky

 

Nejčtenější